Hyppää suoraan sisältöön

Asuntomessujen virallinen Design Collection 2021 by Maria Kivijärvi

Lohjan Asuntomessuilla 2021 kokeillaan ensimmäistä kertaa messujen historiassa uniikkia, vierailevan designerin suunnittelemaa graafista teosta, joka painetaan rajoitettuun tuotemallistoon ja saatavilla heti sisäänkäynnin jälkeen, Messutoimistoa vastapäätä sijaitsevasta Shop in Shop Design kontista.

Maria Kivijärvi on useita kansainvälisiä ja kotimaisia muotoilupalkintoja voittanut muotoilija, jonka tunnetuimpia tuotteita on myyty satojatuhansia kappaleita ympäri maailmaa. Kakkulapio, henkari ja monet muut hänen teoksensa ovat myynnissä mm. New Yorkin MoMa:ssa. Kokkolan Asuntomessuilla 2011 Maria ”herätti henkiin” Kaj Stenvallin kuuluisat ja suositut maalaukset sisustuksen muodossa. Lohjan messuille hän halusi suunnitella ”fanituotteen”, joka tuo iloa, inspiraatiota ja tyyliä arkeen – sitä samaa, mitä messuvieraatkin messuilta hakevat.

”Teokseni maistuu Lohjan omenatarhoille, järvimaisemalle ja kauniille luonnolle. Se on iloinen ja raikas tekniikka akvarelli, jossa lyijykynä tekee kuvasta luonnosmaisen ja keveän. Tämä idea syntyi muistellessani ensimmäistä vierailuani Lohjansaaressa viime kesänä, jossa vastaani tulivat upeat omenatarhat ja kaunis luonto. Teosta suunnitellessani messujen upea järvimaisema yhdistyi inspiraatioksi, jossa raikas ja iloinen omena sai lumoisen värinsä. Olen todella otettu ja kiitollinen saadessani kutsun suunnitella teos ensimmäistä kertaa messujen historiassa. Toivon salaa, että vuoden 2051 Asuntomessuilla tulee vastaani uniikki suunnittelemani taideteos, joita myytiin kolmevuosikymmentä takaperin Lohjalla.”

Maria Kivijärven suunnittelema graafinen taideteos on painettu seuraaviin tuotteisiin:

- Naisten T-paita, 100% OCS orgaaninen kampapuuvilla, standard100 OEKO-TEX sertifioitu

- Unisex T-paita, 100% OCS orgaaninen kampapuuvilla, standard100 OEKO-TEX sertifioitu

- Kangaskassi, 100% orgaaninen puuvillacanvas, Control Unionin sertifioitua premimum-laatuista puuvillaa

- Antimikrobinen kasvomaski, 3-kerroksinen, keskimmäinen 100% puuvillaa, uloimmat 100% mikrokuitu polyesteri, uudelleen käytettävä ja pestävä 60 c, antimikrobinen AEGIS Microbe-Shield -käsittely antaa tuotteelle lisäsuojaa mikrobeja vastaan. Ei viranomaisten tarkoittama henkilösuojain.

- Keraaminen kahvikuppi

Lisätiedot
Shop in Shop, Miika Mansikkamaa 040-555 8875, miika@mansikkamaa.fi
Designer, Maria Kivijärvi 050-543 8819

Tilaa tuotteita netistä - klikkaa tästä


Maria Kivijärvi


Maria Kivijärvi


Maria Kivijärvi, Lohjansaari


T-paita, naisten


T-paita, unisex


Kangaskassi


Kasvomaski


Kahvikuppi

$(document).ready(function() { var parameters = getQueryStringParameters(); if(isEmpty(parameters) == false) { $.each(parameters, function(key, value) { if(key=='utm_medium' && value == 'email') localStorage.setItem("volumediscounts", "off"); if(key=='release' && value == 'volumediscounts') localStorage.setItem("volumediscounts", ""); }); } if(localStorage.volumediscounts == 'off') { $('.hulkapps-volumes').remove(); $('.product--badge').remove(); $('.productitem--badge').remove(); } });