Hyppää suoraan sisältöön

Anniina Oksanen

Hei Ihanat ja Upeat!

Olen Anniina Oksanen, Kultasepänliike Feeniksin yrittäjä, kultasepänalan sekä kaiverrusalan artesaani.

Yritykseni Kultasepänliike Feeniks on perustettu vuonna 2010 rakkaudesta kauniisiin asioihin ja koskettaviin tunnesiteisiin alamme tuotteissa. Intohimoni on kuulla tarinoita, jotka ovat syntyneet korujen, kellojen ja arvoesineiden ympärille sekä luoda kanssanne uusia tarinoita tuotteisiimme elämän mittaiselle matkalle vauvasta vanhaksi tai jopa sukupolvelta seuraavalle.

Valitsen tuotevalikoimamme ajatuksella, laatu- ja hintakriteerein. Kuuntelen herkällä korvalla toiveitanne ja tartumme uusiin korutrendeihin innolla. Yksityisenä, yrittäjävetoisena liikkeenä pystymme reagoimaan pyyntöihinne ripeästi.

Korjaamme korunne ja rannekellonne sekä kaiverramme korut, kellot, lahjatavarat ja palkinnot toiveidenne mukaisesti, ammattitaidolla.

Rakastan symboliikkaa ja taruja, joista myös Feeniks on noussut siivilleen.

Tuhkasta nouseminen symboloi minulle uusia elämänvaiheita, uusia alkuja. Syntymän, kasteen, koulutien, rippijuhlan, valmistujaisten, kihlojen, avioliiton, lasten saannin, tupaantuliaisten, pyöreiden vuosien ja muiden elämän kääntöpisteiden tai merkkipaalujen onnen ja positiivisen kehityksen myötä elämä nousee uuteen loistoon. Aivan kuten timantit syntyvät tuhkasta kovassa paineessa. Tuotteemme sopivat täydellisesti juhlistamaan näitä elämän kohokohtia sekä vaalimaan niiden muistoa. Kultaisissa sulissaan ylväs Feeniks nousee loistokkaampana kuin koskaan ylöspäin. Niin kuin kauniit korut korostavat Sinun sisäistä kauneutta sekä onnea ja täydentävät ulkoista säihkettä. Säteilet hyvää energiaa ja onnenamulettiisi latautuu positiivista energiaa.

Anniina Oksanen

$(document).ready(function() { var parameters = getQueryStringParameters(); if(isEmpty(parameters) == false) { $.each(parameters, function(key, value) { if(key=='utm_medium' && value == 'email') localStorage.setItem("volumediscounts", "off"); if(key=='release' && value == 'volumediscounts') localStorage.setItem("volumediscounts", ""); }); } if(localStorage.volumediscounts == 'off') { $('.hulkapps-volumes').remove(); $('.product--badge').remove(); $('.productitem--badge').remove(); } });