Hyppää suoraan sisältöön
Suosituksen myötä maskit vietiin käsistä

Suosituksen myötä maskit vietiin käsistä

Ensimmäinen ryntäys "maskikauppaan" oli melkoinen.
 
Olimme tilanneet maskeja maahantuojilta "varastot tyhjiksi", mutta siitä huolimatta melkein kaikki mallit myytiin loppuun 2 päivässä.
 
Paljon olen vuosien varrella eri verkkokaupoissa nähnyt, mutta tämä menee kyllä omien kokemusteni ykköspaikalle ja riistää valtaistuimen kevään koronapaidat.fi -ilmiöltä.
 
Hetken aikaa näytti jo pahasti siltä, että kohtuuhintaisia maskeja ei saada lisää ennen syyskuun loppua, mutta kun sinnikkäästi ja väsymättä kääntää jokaisen kiven, välillä se palkitaan.
 
Osa suosituimmista tuotteista tulee edelleen olemaan loppu syyskuun lopulle asti, mutta muutamia malleja saatiin haalittua lisää myyntiin ja edelleen pystymme palvelemaan verkkokaupassa asioivia asiakkaitamme.
 
Isoista tilausmääristä ja pienestä tiimistämme huolimatta maskitilaukset on saatu toimitettua erittäin mallikkaasti postiin ja matkaan kohti asiakkaiden käsiä. Torstain tilauksista osa olikin perillä asiakkailla jo perjantaina (!).
 
Nyt näppäimistön naputtelu tältä erää riittää ja takaisin pakkaushommiin niin saadaan pidettyä toimitusajat superina!
 
- Jonas Takolander, yrittäjä
Edellinen artikkeli Kimi by West Coast Choppers -tuotteet myyntiin
Seuraava artikkeli Poikkeukselliset toimitusajat kesä-heinäkuussa
$(document).ready(function() { var parameters = getQueryStringParameters(); if(isEmpty(parameters) == false) { $.each(parameters, function(key, value) { if(key=='utm_medium' && value == 'email') localStorage.setItem("volumediscounts", "off"); if(key=='release' && value == 'volumediscounts') localStorage.setItem("volumediscounts", ""); }); } if(localStorage.volumediscounts == 'off') { $('.hulkapps-volumes').remove(); $('.product--badge').remove(); $('.productitem--badge').remove(); } });