Hyppää suoraan sisältöön
Koronapaitojen toinen aalto

Koronapaitojen toinen aalto

Sanoin parissa haastattelussa keväällä 2020 toivovani, että näitä paitoja ei enää vuonna 2021 myydä. Tarkoitin sitä todella! On valitettavaa, että toiveeni ei toteutunut, sillä paluu normaalimpaan - myös töiden merkeissä - olisi kovin tervetullutta ja näiden epävarmojen aikojen soisi jo päättyvän.

Pitää kuitenkin mukautua tilanteeseen ja pyrkiä parhaimpaansa - siksipä koronapaitojen tarina onkin nyt saanut jatkoa.

Vittujen kevät 2.1 -paidat, kuten myös "Sulkutilapaidat" ovat nyt myynnissä! Salmelaisen Tommi, joka toimii ideanikkarina osaan paidoista, suostui myös mallin tehtäviin sulkutilapaitojen osalta - iso kiitos hänelle siitä!

Sovimme, että ravintoloiden sulun aikana myydyistä paidoista tilitetään 2 € / paita paikallisten ravintoloiden tukemiseen. Tästä voit lukea lisää erilliseltä kampanjasivulta, jonne linkin löydät sulkutilapaidat -kategoriasta ja kyseisten tuotteiden tuotesivuilta.

Kiitos kun kannat kortesi kekoon, tilaat hauskan paidan ja pidät meidät työllistettyinä ja autetaan samalla omalla panoksellamme ahdingossa olevia ravintoloita.

Edellinen artikkeli Spessut goes Messut
Seuraava artikkeli Kimi by West Coast Choppers -tuotteet myyntiin
$(document).ready(function() { var parameters = getQueryStringParameters(); if(isEmpty(parameters) == false) { $.each(parameters, function(key, value) { if(key=='utm_medium' && value == 'email') localStorage.setItem("volumediscounts", "off"); if(key=='release' && value == 'volumediscounts') localStorage.setItem("volumediscounts", ""); }); } if(localStorage.volumediscounts == 'off') { $('.hulkapps-volumes').remove(); $('.product--badge').remove(); $('.productitem--badge').remove(); } });